Zabludowicz Collection extension, 176 Prince of Wales Road, London

Carabanchel Social Housing, Madrid

The Carabanchel social housing project is one hundred social housing units on the outskirts of Madrid.  Its site, located within a regeneration area, is bounded by a new urban park on the west and on the north, east and south with similar housing blocks. Regulations set the number of units and ...

Nine Elms to Pimlico Bridge, London

The site of the bridge is located along the River Thames to connect Nine Elms Riverside (US Embassy / Embassy Gardens) to Pimlico Gardens. The bridge is intended to provide walk and cycle access between a number of popular destinations such as between the new US Embassy in Nine Elms, Victoria Statio...

Adaptive re-use of 20 Eastbourne Terrace, London

20 Eastbourne Terrace is an early 1960s sixteen storey office tower that was to be refurbished for residential use. The building forms part of the Land Securities estate facing Paddington station, with the two buildings to either side, 10 and 30 Eastbourne Terrace, having been recently refurbished a...

Guggenheim Competition, Helsinki

Our proposal for the Guggenheim Helsinki is an infinitely adaptable structure that both accommodates the diversity of art - now and its indeterminate future - in its very structure and composition, and mediates between the museum as a place for encountering art and the city of Helsinki without makin...

La Rioja Technology Transfer Centre, La Rioja, Spain

Located on the outskirts of Logroño, the capital of La Rioja region, the Technology Transfer Centre integrates several academic environments - a national IT training centre, a technology transfer centre for IT research and development and an incubator for IT-related businesses - into a single build...

BBC Music Box, London

This project was designed to house the BBC’s three orchestras and a large amount of additional office space on the new White City Campus. The proposal aimed to engage the essence of the BBC as a public Broadcasting Corporation by visually connecting the space of the studio with the space of t...

IOC Headquarters The Olympic Campus, Lausanne

The new IOC Headquarters is designed to replace the existing Olympic House with a compact courtyard building, to minimize the amount of park ground occupied by the new headquarters whilst providing an office building with the best environmental performance. The courtyards bring in light, natural ven...